سايت تخصصي مديريت فناوري نانو
Nanotechnology Management


نويسندگان
مترجم  عنایتی ابراهیم

تاريخ انتشار
1388/06/11
کلمات کليدي
سرمايه ‌گذاري، کشورها، تحقيق و توسعه، ركود اقتصاي، تامين مالي

نکات برگزيده
فناوري‌ نانو از جمله فناوري‌‌ هاي نوظهوري است كه تمام صنايع را در برمي‌گيرد و باعث ايجاد صنايع جديدي نيز مي ‌شود 
بر اساس پيش ‌بيني موسسه لوكس ريسرچ، ارزش بازار جهاني محصولات مبتني بر فناوري ‌نانو تا سال 2015 به بيش از 2840 ميليارد دلار افزايش خواهد يافت. 
در كشورهايي مانند هند، سرمايه ‌گذاري در فناوري ‌نانو، بر تحقيقات دانشگاهي تمركز دارد و وابسته به توسعه اين تحقيقات به محصولات تجاري است. 
 
روند سرمايه‌ گذاري دولت ‌ها در حوزه فناوري‌ نانو بازديد 2140
 چکيده
بر اساس پيش ‌بيني موسسه تحقيقاتي لوكس ريسرچ، ارزش بازار جهاني محصولات مبتني بر فناوري ‌نانو تا سال 2015 به بيش از 2840 ميليارد دلار افزايش خواهد يافت. پيش ‌بيني اين بازار عظيم براي محصولات فناوري ‌نانو و رشد سريع آن، دولت ‌هاي كشورهاي مختلف را بر آن داشته تا براي عقب نماندن از مسابقه اين فناوري، سرمايه‌گذاري‌ هاي كلاني در تحقيق و توسعه اين حوزه انجام دهند. در اين مقاله تلاش مي‌شود ميزان سرمايه‌گذاري قطب‌ هاي اقتصادي اصلي دنيا، يعني اتحاديه اروپا، ژاپن و ايالات متحده آمريكا در زمينه تحقيقات فناوري ‌نانو از سال 2004 تا سال 2015 بحث و بررسي شده و وضعيت اين كشورها با كشورهاي نوظهوري چون روسيه، چين و هند كه به تازگي پا به عرصه اين فناوري نوظهور گذاشته و سرمايه‌گذاري‌ هاي كلاني در اين زمينه انجام داده‌اند، مقايسه شود. همچنين به طور خلاصه تاثير ركود فعلي اقتصاد جهاني بر ميزان سرمايه‌گذاري دولت‌ها در اين زمينه نيز به طور خلاصه ارائه مي ‌شود. 

متن کامل مقاله را می توانید در اینجا دریافت نمایید

 
منبع
www.Cientifica.com


نظر شما در این مورد چیست؟
 نام و نام خانوادگي   ايميل 
موضوع مقاله
سرمایه گذاری خطرپذیر 
ارزیابی و سیاست گذاری فناوری 
 
آخرين مقالات مرتبط
سهم نسبی کشورها از مقالات و پتنت های فناوری نانو 
ارزيابي برنامه ملي فناوري نانو ايران با كارت امتيازي متوازن 
گزارش عملکرد اجرای «سند راهبرد آینده» در سال 1387 
مقایسه تطبیقی فناوری‌ نانو در برزیل، آرژانتین و مکزیک 
ارزيابي فعاليت هاي ستاد فناوري نانوي روسيه در سال 2008 
 
آخرين اخبار مرتبط
رتبه بندی کشور‌ها در حوزه فناوری نانو  
احیای صنایع فناوری نانو در آلمان  
مقامات کاخ سفید به دنبال ایده های جدید فناوری نانو  
بانک اطلاعاتی شرکت های فعال در حوزه فناوری نانو 
اطلس میکرو و فناوری نانو در آلمان 
 


  نقل مطالب با ذكر كامل منبع بلامانع است
IT@nano-atu.ir تماس با بخش فني سايت از طريق
4353.98.881104